Whiskey: -88, Hummerskjuts, Stureplan & en jävla massa prefix

Är galet trött i dag men jag tänkte ändå spotta ut lite textmassa i cyberspace. Igår så fyllde Sussi år (GRATTIS IGEN!, höhö) och då blev det en tripp ut på stan för att fira, efter att ha åkt fram och tillbaka lite så hamnade vi till sist på Laroy. Det var riktigt kul, Sussi kände sig dessutom tvungen försöka ta sig in på både spyan och labet efteråt utan någon större framgång. Det blev istället efterfest på Norrmalmstorg där första anhalten blev McDonalds (undrar hur stor del av deras inkomst är på grund av allt bakiskäk folk köper efter krogen) efter att ha festat loss på en stor stark milkshake drog vi vidare 15 meter till Max. Där satte vi oss och insöp den gemytliga atmosfären(?) Ett par glassar han averkas och Ida testade kvaliten på cheesburgarna. Lagom till folk började åka mot sina jobb så hoppade vi på tåget och rörde oss hemåt. Roligt nog för mig så skulle jag på ett "möte" klockan 09 på morgonen, positivt var det var nära hem och att det nästintill bara var min fysiska närvaro som krävdes. Men först innan jag var hemma så tänkte jag ta ut lite från bankomaten, femhundringarna var slut och jag fick försöka trycka ner 43 stycken hundralappar i min plånbok. Jag drog med mig en ramlösa från pressbyrån innan jag gick hemåt och fick en rätt konstig blick av killen i kassan när han såg hur jag rotade i plånboken.  Sen när jag kom hem så såg jag att det bara var en dryg timma kvar tills jag var tvungen att gå igen, så jag fräschade till mig lite och byte om och sen satte jag på mitt playstation och började spela helt maniskt för att hålla mig vaken, när klockan blivit tillräckligt mycket så hasade jag iväg till mötet likt en disorienterad zoombie och däckade i sängen direkt när jag kom hem sen. Blev totalt fyra timmars sömn efter att ha vaknat av kyrkklockor och en damsugare.

image279

Skärmen med nattens erbjudanden. Fotograf: Anton Lindell


Tidigare under onsdagen så blev det en tur in i östemalmshallen, riktigt längesen jag var där. Det blev en varsin oxfillé för både mig och Alex. Annars så har jag haft "sportlov" jag med den här veckan, inte gjort så mycket egentligen. Förra veckan så jobbade jag onsdag - fredag. Var relativt lungt dom dagarna, på fredagen fick jag dessutom en oväntade skjuts hem av Koroush kusin som körde hem mig i sin hummer, rätt nice att dissa rudbecksbussen för en sån, haha. Träpanel, 3 tv-skärmar, touchscreen, feta ljudanlägningen, 8 inbyggda högtalare... Känns som man borde ta tag i det där med att skaffa körkort, haha.

På jobbfronten går det lite halvsegt men har ganska bra förhoppningar om att kunna fixa något nytt hyfsat snart. Hoppas på det bästa i alla fall. Pluggar lite inför högskoleprovet också, borde kunna få ganska mycket än mitt förra katastrofresultat. Träningen rullar på det med, kontinuelliga framsteg på den fronten, så det känns skitbra.

Just det, förra veckan testade jag en Whiskey som var jämngammal med mig, har glömt vad den heter men den var riktigt god i alla fall.... Blev ett väldigt hafsigt inlägg, utan någon kronologisk ordning men ska försöka blogga lite oftare så kanske det blir mer intressanta saker och mindre svammel.

Stay coolHej igen

Nej, jag har inte dött... inte för att jag tror att någon misstänkte det, men kanske att min blogg hade dött. Det är faktist tvärtom, den har fått en kompis. Från och med nu så kommer allt jag skriver om träning att hamna här!

För övrigt har jag inte mycket att säga just nu, hade en trevlig helg förra helgen med filmkväll/natt på fredagen och en dubbel födelsedagsfest i Silverdal i lördags kväll/natt. Annars rullar det väl på som vanligt, lite småförkyld men inget allvarligt. Har faktist varit hemma för första fredagkvällen i år, haha.

Skriver mer när jag har något att säga, sov gott kära läsare!För mycket fritid...


...eller helt enkelt totalt onödiga talanger?image276
Abnormala betraktelser

Vad ska man säga om gårdagskvällen? Haha. Den var... speciell, på sitt sätt. Vilket det fanns förutsättningar för redan innan och majoriteten av dom som var där var nog underförstådda om det. Vet inte när jag såg så många sjuka bilder från samma kväll som i morse när jag kollade igenom allt. Jag bävar inför facebookreleasen, haha. Men det var jävligt flummigt som vanligt och jag har mått på topp hela dagen, nästan onaturligt bra. Full fart mot nästa vecka!

På tal om något annat så verkar jag ibland kunna komma in ett stadie där jag varken sover eller är vaken. Jag pratar inte helt i sömnen eftersom jag är någorlunda medveten om omgivningen, i alla fall kan jag ge ganska avancerade och "vakna" svar. Säger egentligen vad som helst bara så att jag får sova vidare, sen när jag har somnat och vaknat igen så vet jag att jag har haft ett samtal men jag har ingen aning vad jag har sagt. Jag skulle kunna bli politiker nattetid!
1 Februari
Röyksopp - Remind meRSS 2.0