31 Juli
                               Red Hot Chilli Peppers - Californication

30 Juli
                                            Oasis - Wonderwall

Zzz

Måste sova, måste sova, måste sova...


Skriver  imorgon istället
Ciao

29 Juli
                                     Crashdïet - Riot in everyone

28 Juli

 


                                   Nirvana - Smells like teen spirit

27 Juli
                             Aerosmith - I don't wanna miss a thing

.

Varför funkar typ aldrig bloggen... gaah


26 Juli

 


                                 L.A. Guns - The ballad of Jayne

Go-Cart

Tog äntligen och gick ut och hittade på nånting för första gången sen jag blev sjuk. Och det blev en tur till Älvsjö med Koroush och Alex till Gokartpalatset. Vi tog inte riktigt den snabbaste vägen om man säger så men planering är överskattat. Någon hade smällt upp en massa bilvägar, broar och staket där vi tänkte gå så det blev en spännande springmarsch över motorvägen med livet som insats innan vi nådde fram.

Det var kul att köra och jag var lite väl fartblind i början när jag lyckades flyga(!) över sargen med hela fordonet i en snäv kurva redan på första varvet. Dock var det en ganska graciös luftfärd som varken jag eller bilen skadades av utan jag var ganska snabbt igång igen och efter det satt varenda kurva perfekt. Inte ens Schumacher hade kunnat göra det bättre... typ. 

Gokartpalatset:  Foto:

25 Juli
                                   Queen - The show must go on

-

Har inte skrivit något på ett tag nu men det har inte hänt så mycket intressant att skriva om heller. Imorgon hoppas jag att ha lönen inne på kontot och att det inte är nåt strul med kommunen (som vid nästan varje lön) för då blir det shopping. är en massa saker jag måste köpa... skor, jeans m.m men det jag ska fixa direkt är ett gymkort, har en sjukt stor abstinens efter att träna nu efter ett uppehåll på nästan hela sommaren.    Inte bra, inte bra, men det ska bli riktigt skönt att börja pumpa igen så man förhoppningsvis kommer tillbaka i gammal form hyfsat snabbt.

                                                                 image1

24 Juli

 


                   Ozzy Osbourne & Lita Ford - If I close my eyes forever

23 Juli
                                   Guns N' Roses - November Rain

22 Juli
                                  The Eagles - Hotel California

Sunday

Jag trodde att jag var på väg att bli frisk redan igår men jag kunde inte haft mer fel. Somnade inte förrens klockan nio på morgonen mellan under natten mellan fredag och lördag och vaknade upp en timme senare av den värsta hostattacken ditills. Sen gick jag runt och hostade lite smått under dagen och sen vid 20-tiden tänkte jag gå och lägga mig igen. Somnade direkt och sov utan problem i en halvtimme, sen från ingenstans vaknar jag upp av att jag börjar jag hosta som en galning igen och får springa ut i badrummet och börjar spy en massa. Står i badrummet närmre en kvart och till sist började det nästan svartna för ögonen. Dags för en ny medecinshot  och efter det mådde jag bättre igen. Idag har jag sovit ut och knappt hostat någonting så det ser lovande ut men jag vågar inte hoppas på för mycket för helt plötsligt så är det igång igen. Aja, nu måste jag bli frisk snart, i morgon börjar ju redan sista veckan innan jag börjar jobba igen och det känns som jag inte har hunnit med någonting.

Lön på torsdag av det fetare slaget, det blir i alla fall något att se fram emot!

21 Juli
                                          Metallica - Fade to black

Peru's Underverk

Machu Picchu måste vara ett av världens absolut  mest unika ställen, på 2350 meter över havet och uppe på en 500 meter hög bergstopp i Peru så ligger den forntida staden som lär ha byggts av inkaindianerna runt 1440 och varit bebodd fram till den spanska erövringen som nådde Peru 1593. Efter det så glömdes staden bort totalt och upptäcktes inte igen förrens 1911, då man även fann en massa lik från 1400-1500 talet där uppe. Det lite märkliga med stadens placering är att berget slutar åt alla sidor och att det är tätt vegetiation längre ner på berget vilket gör det krävande att ta sig upp dit och det är väl därför den glömdes bort. Men det ser ju rätt coolt ut och det är inte svårt att förstå att staden blev invald bland "världens sju nya underverk."

Bild:Peru Machu Picchu Sunset.jpg

På bättringsvägen

Medecinen börjar sköta sin uppgift, gick och la mig i går kväll efter ca 40 vakna timmar på raken och somnade direkt utan att vakna av hosta. Morfinet gör sitt också, man känner sig lite halvt ledlöst och av nån orsak kommer jag på mig själv att sitta och flina en stund efter varje dos haha, lite scarry men min Irakiske läkare var säker på att det här var vad jag behövde så då är det väl ingen idé att ifrågasätta. Hostan verkar ge med sig och det är det viktiga.  
 
Blir nog att chilla i helgen, någon utgång vorre inte så smart i alla fall, inte fotboll heller fast jag börjar bli ganska trött på att sitta hemma så någonting lär jag väl göra ändå. Någon filmkväll någonstans kanske, vi får se. 


20 Juli

 


                                    Mötley Crüe - Home sweet home

Drinkduell


White Russian


                          

                                                                    Vs.P2


P23 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up

Bygges med is i ett longdrinkglas.

White Russian4 cl Vodka
2 cl Kahlúa

Serveras i highball-glas
Fyll med mjölk

Utomlands serveras denna drinken med 2 cl grädde istället för en massa mjölk, och då även i ett lägre glas.


Europacupkval

Nu är den första matchen i den första omgången av Uefacupkvalet och Champions Leauge kvalet avklarat. Måttligt intressant i vanliga fall men i år är  AIK med i igen och det gick t.o.m. bättre än förväntat. 5-0 borta mot Nordirländska Glentoran ska inte gå att tappa i returmötet även om domedagen inträffar och solen störtar ner.  2 mål av Wilton Figuerido och 1 mål var av  Lucas Valdemárin, Khari Stephensson och Dulee Johnsson. Hoppas dom kommer i gång ordentligt nu i allsvenskan också. Även Helsingborg vann fast med 6-0 mot sina Estländska motståndare Trans Narva på hemmaplan och superettalaget Häcken fick 1-1 mot KR Reykavik. Allt annat en att lag som AIK och Helsingborg ska vinna mot såna här lag vorre fiasko men så händer det igen år efter år. För Elfsborgs del i Champions Leaugekvalet så behövs det en rejäl uppryckning. 0-0 mot Linfield räcker inte långt, det lär nog räcka till nästa omgång men det blir knappast något spel i riktiga Champions Leauge för något Svenskt lag i år heller utan bättre spel.

Returmatch mellan AIK - Glentoran
2 Augusti, Råsunda
                                                                                                                                               

Dizzy

Inte sovit någonting inatt, jag har inte ens lagt mig. Det kändes ganska meningslöst när jag har hostat som en galning genom dom senaste nätterna. Istället så satt jag vi datorn fram till 04 ungefär, sen läste jag lite och vid 06 satte jag på en film. Vid 08 ringde jag till närakuten och dom sa att jag kunde åka dit på en gång. Först gjorde dom en massa standardgrejer, stetoskop och sånt. Sen stoppade dom ner nån grej i halsen och det var långt ifrån trevligt var nära att spy flera gånger, sen tog dom blodprov, gjorde nåt annat test, gjorde ytterligare nåt test och röntgade lungorna. Fattade inte riktigt vad jag hade men det var inte halsfluss eller lunginflamation i alla fall, vilket jag redan kunde lista ut innan men jag fick en receptbelagd medecin och stark som fan var den i alla fall. När jag skulle hämta ut den vid apoteket så drog tjejen i kassan upp att  det kunde ge magproblem och att den hade en väldigt hög morfinhalt för att vara en hostmedecin. Sen när jag kom hem så kollade jag innehållsförteckningen. Dom tre första grejerna som stod var: Morfin, Etanol 96% och Ammoniak... så det här kan bli intressant. Får se om det är hostan eller jag som går bort först haha. Stark var den som sagt och jag som aldrig brukar känna av medeciner börjar känna av det rätt ordentligt nu men så länge hostan försvinner så gör det mig inte så mycket.

19 Juli
                                      Skid Row - Youth gone wild

Hostigt

Håller på att bli galen. Har fått någon märklig hosta som kommer i intervaller, på dagarna är det ganska lungt och då hostar jag bara i kortare perioder sen går det några timmar innan nästa omgång. Men så fort klockan passerar 01.00 på natten så startar attackerna  på allvar och håller på oavbrutet i sådär sex timmar. Somnade efter klockan sju på morgonen för andra natten/dagen i rad nu och har sovit skitdåligt senaste veckan så det blir nog ett läkarbesök imorrn för det är inget som tyder på det ska avta. Fattar inte riktigt vad jag har fått för skit eftersom jag känner mig helt frisk i övrigt. Jag känner inte av halsen någonting när jag inte hostar, jag är inte hes, förkyld, har feber eller nånting annat. Hoppas jag får ut någon ordentlig medecin imorrn för jag pallar inte gå runt och låta som jag har drabbats av astma och tuberkulos på samma gång.

18 Juli
                                    Bon Jovi - Living on a prayer

Sjukt

Kollade runt lite på youtube igår kväll och råkade komma in på nåt konsertklipp med GG Allin. Efter att ha sett  det och sen kollat på ett Jerry Springer avsnitt från början av 1990-talet om honom så inser man att den mannen skulle kunna få nästan varenda psykopat att framstå som normal. Hans totalt intellegensbefriade texter är nästan det minst kontroversiella. På sina konserter klär han sig tydligen endast i skor och y-frontskallingar som oftast inte ens sitter där dom ska och förrutom att han slår sig själv i huvudet med föremål tills blodet rinner över hela ansiktet och även rullar i sin egen avföring så hoppar han ut i publiken och misshandlar, våldtar och pissar på sina fans som han säger älskar komma till hans konserter för att dom då vet att deras liv är i fara.

Några citat ur programet:

Springer: What do you do on your concerts?
   -Allin: I'll do whatever it takes, if someone's in my way I'll take 'em out. They're there and they're my enemy, I don't look at them and they are not my friends...
Springer: Okay, but the audience is there and you're on stage. What do you do on stage?
   -Allin: I may go off and kick someone in  the head. I may grab a girl and force her to have oralsex with me, I've had sex with men, women and animal on scen and everything in between. Acctully, the thing is...in rock n' roll there can be no limits or lines 'cause when you start draw lines and limits you might as well even call it rock n' roll anymore.

-Allin: If you get raped at my show you probably better of for it 

-Allin: If a girl get raped when she is ten she may not get raped and killed when she is fiftteen because then she is in conditcon of that situation. You can look at violence from two sides of a spectrum here. If I'm a victim I can grow in strenght of being a victim because I wont let it happen to me again. And if I am the predator... you pepole out there, life is to short to play the wailing game. If I have something you want, what is the first thing you got to tell me? Submit this on papper, why don't you make a sign. No I put a gun to your head and take what I want because I don't have the time to wait. 

-Allin: I got to tell you one thing Jerry that really bother me, I went to prison for two years because of what I did to a girl and she did the same thing to me. But because she was the girl they let her off and put me in prison because she was the weaker sex. If women want equal rights they got to do equal time. Okay, I cut her, burned her, I drank her blood but she did also do the same to me. It was a reciprocal agreement but in the courtroom they said I was the blame because I'm GG Allin, king of the underground and they need to nail me.

Springer: What had you been if you don't been a preformer?
   -Allin: I could possibly been a serial killer or a mass murderer.


-Allin: I've seen pepole been carried out with broken bones and then wrote letters to me and said that was the greatest thing they have seen in their whole life.Det är minst sagt helt sjukt att det finns sådana här människor och att dom verkligen tror på vad dom säger. Allin planerade även att ta självmord på scen som han nämner i intervjun men det blev inte av. Istället dog han av en heroinöverdos 1993. Tror inte många sörjer dirket. Såg även på wikipedia att han tydligen döptes till Jesus Christ Allin när han föddes men att hans mamma bytte namn på honom vid sex års ålder pga risken för mobbing, ganska ironiskt.

Hela Jerry Springerklippet
http://www.youtube.com/watch?v=u2LvZd_9aMU&mode=related&search=

17 Juli
                                   Cinderella - Heartbreak Station

Intro

Då var det dags för första inläget på den här bloggen.
Orkar inte göra någon längre beskrivning av mig själv nu utan det får komma efterhand. För dom som inte vet vem jag är så kan jag säga att jag fyller 19 år i år och att jag bor i Stockholm. Har precis tagit studenten för några veckor sen och just nu så har jag några veckors paus från mitt jobb. Jag tror att jag är ganska öppen av mig, i alla fall när man väl lär känna mig och jag har ganska blandade intressen. Undras det något så är det bara komma med en kommentar i bloggen. =)

Det här blir för övrigt lite som en fortsättning på min och Wennströms "projektblogg." Den kommer inte vara inriktad på något speciellt utan jag kommer bara skriva lite vad jag känner för.

Nu hoppas jag min "något"  försenade lunch är klar snart!

Ciao!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0