Hmm... legården

Varit i stan större delen av dagen med Eric och Anton, först i Vasastan och sen i Hummlegården. Dagens funderare kom när vi satt vid Odenplan och käkade och en svart skåpbil med tonade rutor ställde sig på andra sidan gatan. Ut gick en biffig tatuerad kille och en något mer lättklädd tjej. Men sen la vi märke till webbadressen som var klistrad över bilen på flera ställen  http://www.pracojwszwecji.se/  ... .se???  Kul om det hade varit ett bemaningsföretag.

"Letar du efter nytt jobb?
Registrera dig genast på pracojwszwecji.se"
 
Nu blev man istället vidarelänkad till någon annan sida där man kan skaffa postboxar utan att behöva vara svensk medborgare med en slogan som "diskretion är frihet hos oss."

Sen blev det en tur in på systemet på fältöversten innan det bar hemåt, känner att solen tog rätt bra idag, känner mig rätt seg nu. I morgon blir det valborg, årets mest överskattade helg, i varje fall i den åldern jag har kommit upp i nu... MEN... det kan inte bli värre än förra året i alla fall, tror faktist det blir rätt bra!

Svar från NK + eventuellt mer jobb på Rudbeck på gång, det börjar röra på sig.The first day of my coming life as a millionaire

Sitter och funderar på vad jag ska göra framöver, börjar bli dags att hitta på något vettigt. Tankarna har gått fram och tillbaka och på något sätt gäller det att bryta en negativ cirkel. En grå, passiv cirkel som inte leder någon vart. Kul att dom alternativen jag främst övervägt kostar en mindre förmögenhet med mina mått. Jag får ta och börja någonstans, kan inte hoppas på att hosta upp 180 000 från ingenstans ifall jag te.x. väljer copywrighter/ad på Berghs. Det skönaste vore att starta eget så fort som möjligt, men behöver isåfall mer kunskap än vad t.ex. UF gav, framförallt behövs en konkret affärsidé och ett startkapital, och för att få ihop till det så behövs finansiärer eller egna pengar och för att kunna spara pengar så behövs en mer regelbunden inkomst och för att få det så behövs ett annat jobb, bla bla bla osv... Eller så skiter man i att stirra sig blind på alla hinder utan ser möjligheterna istället. 

Dags att sova, i morgon ska jag skaffa ett nytt arbete.
  

28 April
REM - Losing my religion
Nytt försök

Ett, två, tre... Nu gör jag ett nytt försök att börja skriva här. Från att skrivit flera inlägg varje dag så har bara blivit ett fåtal sen januari. Vet inte varför jag tröttnat på att uppdatera men ibland känns det segare än att simma i lim. Brist på inspiration eller för mycket annat att göra kanske? Men nu skriver jag! Helt från ingenstans, utan att egentligen veta vad jag ska skriva men det är väl kanske lite typiskt mig. Det som förvånade mig nyss var att jag har haft ungefär lika mycket läsare kvar som jag hade strax innan jag slutade skriva regelbundet, härligt att det finns såna som inte gett upp, haha.

I morgon ska jag träffa George som har fått permison. (han sitter inte fängelse, fast han kanske ser det så själv möjligen.) Glad att jag slapp lumpen i alla fall. Hummerallergi är allvarliga grejer, finns ju säkert en väldigt massa hummrar som ligger och lurar runt om regementerna. Fattar inte riktigt hur dom tänker, men det är dumt att klaga.

Funderar på att kanske lägga in ett par bilder från Annies 18-årsfest från i fredags här lite senare eventuellt.

AIK VANN IDAG! .. Från en sak till en annan. 1-0 igen, målen sprutar ju inte direkt in... men så länge dom gör fler än vad dom släpper in så är jag nöjd.

...och så kanske jag ska överväga att lägga in en "visningsbild" här när jag ändå håller på, eller ändra om min tråkiga "design" helt och hållet. Får fundera på det. Nästa inlägg kommer i alla fall att komma innan sommarlovet. jag lovar!
Allsvenskan 2008

Mitt tips för årets allsvenska...


1.    AIK
2.    Helsingborg
3.    Elfsborg
4.    IFK Göteborg
5.    Hammarby
6.    Malmö
7.    Kalmar
8.    Djurgården
9.    Trelleborg
10.  Halmstad
11.  IFK Norrköping
12.  Gefle
13.  Gais
________________________
14. 
Örebro
------------------------------------
15. 
Ljungskile
16.  Gif SundsvallEverlong...Breathe out,

So I can breathe you in
TisdagTisdagTisdag

Det hände en väldigt massa olika och oväntade grejer i helgen så det ska jag inte ens försöka mig på att sammanfatta. Kul har jag haft i alla fall! (Youtubekändis också, whohoo...eller nått.) Känner att den här bloggen börjar bli någon slags sammanfattning om vad jag gör på onsdagarna/torsdagarna/helgerna, börjar själv att bli lite trött på det. Den här bloggen behöver en renässans!

Högskoleprovet på lördag - det kan i alla fall inte gå sämre än för ett år sen. Av någon anledning så brukar det gå som bäst för mig när jag är som närmast att ge upp. Fysiktentan på gymnasiet, hade föröskt tenta upp mitt ig direkt efter kursen men misslyckades, sen sköt jag upp det en gång, två gånger. Nästan ett år efter jag hade läst kursen så hade jag anmält mig till en ny tenta, problemet var att jag inte hade pluggat någonting så jag tänkte skjuta upp det ytterligare en gång. Det fick jag inte, jag var tvungen att gå in och prova för att få chansen till ett nytt försök. Skummade igenom fysikböckerna tio minuter innan, gick in och fixade tentan på en timme. Ologiskt, men det har hänt fler gånger. Så med lagom mycket plugg och med väldigt mycket fokus så ska nog det här gå bra också!RSS 2.0