Tisdag

Igår så åkte jag till Annie och var med henne och Mickis. Vi käkade ostbågar och såg på Resident Evil 2 (?).. tror att det var tvåan i alla fall, hursomhelst var den inte särskillt bra. Men sällskapet var trevligt och det verkade Annie's hund Max tycka också eftersom han försökte para sig med mitt ben. Trots dom sexuella övergreppen sov jag över där innan jag åkte till Sollentuna i morse för att träffa Alex. Inne på Scandic Hotel skulle vi till ett rum där Nyföretagarcentrum skulle hålla till, vi hade bokat tid till 10.00 men ingen dök upp, började nästan kännas som en scen från boken jag skrev om för någon dag sen. Långa korridorer men egentligen ingen att fråga, det fanns ett titthål som man kunde titta utifrån in i rummet istället för tvärtom, där såg vi bara hans kavaj. Någon från recpetionen, inte recpetionen där nere utan en annan reception på samma våningsplan där han skulle vara, sa att han var i huset och testade ringa honom. Han svarade inte och strax efter det försvann hon också. Det enda man såg var en massa konferrensgäster som gick in och ut från olika ställen, efter 40 minuter gav vi upp och drog. Inte så givande.

Sen en tur till Rudbeck som var totalt nersläckt, vore ju typiskt om dom har semestervecka just det här lovet när det nästan alltid jobbar folk där annars. Det är knappt att jag får ut mina tidigare pengar heller, för dom sista dagarna har det verkat som varenda bankomat jag rör vid ha något problem. SE-Banken och Nordea här hemma fick "ingen kontakt min bank för tillfället" och handelsbankens bankomat var ur funktion. Kunde inte ens få in kortet i bankomanten i Älvsjö, SE-banken i Sollentuna kunde inte heller få någon kontakt med min bank, Östgötabanken hade en errorruta uppe, Swedbank kunde iaf ge mig en minneslapp men inga pengar och handelsbanken i Sollentuna kunde bara ta 500-lappar. Kul när man på det kontot hade 499,95 kr... 5 öre för lite.

Jag gav upp men när jag skulle gå därifrån träffade jag Per vid aniraplatsen och sen kom även Henke så passade på att fixa biljett till Vital Addictions spelning nästa vecka, det blir nog kul!



Kommentarer
Postat av: Tobias

Svar: Nej ingen aning, du får ta reda på vad hon heter snarast ^^ haha !

2007-10-30 @ 17:03:47
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar: Helt rätt

2007-10-30 @ 17:10:11
URL: http://puuccii.blogg.se
Postat av: Alex

Tobias: Kolla den här länken :) http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE

2007-10-30 @ 17:47:49
URL: http://aleqz.blogg.se
Postat av: Johanna

aa 1408 var bra. Men jag trodde den skulle vara bättre..hehe.. Kram kram

2007-10-30 @ 17:49:07
URL: http://www.johannnaee.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: Såg länken, shit asså .. men gud så söt unge utan framtänder, fett gulligt :D

hur har dagen varit då?

2007-10-30 @ 17:59:54
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Svar: Ja verkligen! Nice nice, nej jag har bara vart hemma idag och chillat =)

2007-10-30 @ 18:11:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0