R.I.P Riccardo Campogiani

http://www.svd.se/dynamiskt/stockholm24/did_17241101.asp


Vad ska man säga? Man mår bara illa när man läser det här. Att vara en hel grupp av människor som jagar ikapp och sparkar ner en jämnåring och sen fortsätter sparka mot huvudet och överkroppen när han redan ligger ner. Finns inte ord för hur otroligt fegt och sinnesjukt det är. Vad fan vill dom visa med det hela? Vi är fem-sex stycken som kan sparka ner ensam oskyldig person. Det är inte imponerande någonstasns och det funkar nog inte så bra i rätten heller. Födda 1991, ni är bara barn! Lär nog inte kännas särskilt smickrande för dom åtalades föräldrar att ens 16-åriga son är anklagad för dråp. Att det verkar som det är totalt oprovecerat gör ju inte saken bättre, inte för att det spelar någon som helst roll.

Jag har varit om en incident vid en fest hos en kompis som vi hade för några år sen där vi var yngre och lite mer naiva. Vi hade haft några fester där som var jättelyckade innan och nu tänkte vi slå på lite större så vi bjöd in lite för många och framför allt lite för många vi inte kände tillräckligt bra. Dessutom var det kompisar som tog med sina kompisar ect. Eftersom festen var i en stor lägenhet nära stureplan så var det knappast något problem i att få tag i folk utan tvärtom blev det ganska svårt att kontrollera till sist. Trots det så var jättelyckat tills någon tjej där som vi knappt kände blev missnöjd och ringde nån till kompis hon skulle hämta, problemet var att den kompisen hade dragit med sig en massa folk som bara kom för att förstöra. Dom lyckades ta sig in och förstöra lite saker, sno ett par jackor och mobiler och då även misshandla två av mina kompisar och sparka en tjej i magen. Det var kaos och alla var mer eller mindre fulla men efter dom hade dragit så kunde vi inte förstå vad det var som var så kul med att komma in och bara förstöra för okända människor som inte hade gjort dom någonting. Det vi lärde oss var att var att man inte kunde lita på att alla tog sitt ansvar och sköte sig även fast vi själva gjorde det, utan i det här fallet så var det en tjejs medvetna/omdvetna brist på respekt plus ett koppel av idioter som förstörde allt vi hade planerat och sett fram emot en lång tid.

Trots det och allt kändes skit så var det inga allvarliga skador som någon råkade ut för och relativt lite som förstördes ändå. Dom som bröt sig in hade antagligen någon slags spärr ändå även fast dom inte hade alla hästar i stallet och verkade påverkade av både det ena och det andra. Så att gå så långt så man misshandlar någon till döds som är försvarslös och skyller det på alkohol och grupptryck ger jag inte ett skit för. Eftersom dom sprang och jagade ikapp honom kan dom ju knappast ha varit så stupfulla att dom inte var medvetna om vad dom gjorde. Fortsätter man ändå sparka någon i huvudet gång efter gång trots att personen i fråga ligger ner försvarslös på marken så måste man ha totalt vakuum i skallen oavsett alkoholhaltigt tillstånd. Att vara 16 år och ha förstört sitt liv är tragiskt på sitt sätt men inte i närrheten av lika tragiskt som att ha tagit en annans liv så brutalt. Det enda man kan göra nu är att tänka på offrets anhöriga och vänner.




Kommentarer
Postat av: kimJ

Tornfiskglass berätta mer:P?? bläää

2007-10-07 @ 21:00:05
URL: http://Kimj.blogg.se
Postat av: Alex

Jag såg det på Kanarieöarna och var tvungen att testa, smakade skit! jag tror det är från Asien någonstans egentligen, typ Japan. Fanns i fler mindre trevliga smaker också, har en bild på en förpackning bläckfiskglass jag kans skicka om du vill, haha. :P

2007-10-07 @ 21:25:29
URL: http://aleqz.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Det är sorgligt, hur mycket våld det är i samhället idag!

2007-10-08 @ 00:05:28
URL: http://BlogglosaCamilla.blogg.se
Postat av: Linda

Skitbra skrivet! Håller med fullständigt!

2007-10-08 @ 15:21:17
Postat av: Anastasia

du har rätt, man har trots allt ansvar för vad man gör, man får stå för sina handlingar!!

men jättehemskt att det händer!!

2007-10-08 @ 21:57:03
Postat av: Anonym

Konstig planet vi lever på

2007-10-09 @ 17:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0