Så kan det gå

Jag fattar inte hur jag kan känna mig så här pass pigg. Känner mig piggare efter bara några  timmars sömn nu än vad jag gör många gånger när jag sover normalt eller mycket. Kvällen i går hos Mia var kul, hon fick sin present som var lite X-rated. Jag kommer från och med nu, alltid vara stämplad som gay i teknikmagasinet på Stinsen. På festen så kände Alex och jag inte så många från början men sånt går att lösa. I natt gjorde det på ett väldigt annorlunda sätt för mig när festen var slut. Inte ofta tre personer som inte känner varandra alls sen innan spenderar en novmebernatt ute utan något egentligt mål, på något skumt sätt så kändes det inte det särskillt konstigt heller. Efter att ha besökt kommunens sevärdigheter som dagiset i Törnskogen, Strandpromenaden och Norrvikens station så bestämde vi oss för att åka in till stan och äta. Då var klockan 8.00 på morgonen. Allt är möjligt i min lilla värld. Till sist, en bra bit in på morgonen och efter en mättande calzone så började vi rulla hemåt, symboliskt nog så skulle alla med olika pendeltågslinjer. Det var min natt med DJ:n från Liverpool och syrran till min klasskamrat på mellanstadiet.

En annan sak som var rätt sjuk var när jag och Alex på fick för oss att busringa på festen. Tar en person högt upp i min telefonlista som jag knappt känner utan som bor en bra bit bort och som jag inte har sett på minst två år. Snackar lite och plötsligt så tar hennes pojkvän telefonen, säger något och sen lägger han på. Vad händer då fem minuter senare? Jo, tjejen som jag inte har sett på flera år och som jag verkligen inte trodde kände någon på festen, dyker upp med sin pojkvän. Så typiskt mig på något sätt.

Jobb i morgon. Väckarklockan ringer: 05.30
Snacka om att man måste vända på dygnet...Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men de lät som att du hade kul iaf :)

2007-11-18 @ 17:15:23
URL: http://pernillas.webblogg.se
Postat av: Tobias

Svar: nice nice :]

2007-11-18 @ 17:32:38
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Mia

Haha.. åkte du iväg med Lamb? haha, var det därför han bestämde sig för att inte sova över? Haha :) Hade ni det mysigt då?

2007-11-18 @ 17:52:42
URL: http://myrans.blogg.se
Postat av: Alex

Mia: Yes, blir inte alltid som man tänkt sig men det är rätt kul ^^
sjukt gott med pizza på morgonen :D

2007-11-18 @ 18:45:35
URL: http://aleqz.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack för din kommentar! Och tack för lycka till:)
Jaha coolt att du känner honom. Kul för han att han vann o fick va med i Andra Avenyn. Han spelar mkt bra. Men det gör dem alla.
Dem får väl jobba ganska så mkt med det där kan jag tänka mig.

2007-11-18 @ 19:15:15
URL: http://dagarmedfia.blogg.se
Postat av: jordii

svar: jag gick till lotus men egentlien skulle jag till pepole :)

2007-11-18 @ 19:24:01
URL: http://jordiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0