NT 2007

Igår var jag i väg och kollade på årets "NT-show." Helt okej med dom förutsättningar dom hade att jobba med. Inte lätt att tvingas komma på ett helt nytt koncept mot sin vilja och sen få det att bli bra, det som var tråkigt var den nästan pinsamt dåliga uppslutningen på kvällsshowen. Säkert 30% av platserna var toma till skillnad från publikanstormningen förra året när min årskull hade den. Då var aulan överfull över bristningsgränsen nästan och ändå blev folk avvisade, med klackarna som fanns då och alla i showen så lär det ha varit runt 900 personer i aulan och bakom scen.

Men som sagt, det går inte att jämföra. Även om det är samma namn så är det inte längre samma show men dom som trots allt tog tag i showen verkade ha gjort vad dom kunnat och det ska dom ha en eloge för. Det som är lite synd är om showen inte bidrar till samma starka gemenskap mellan i stort sätt alla på dom bäge programmen som den har gjort förrut utan om det istället blir så att det bara en klick av alla som blir tvugna att ta tag i allt. Då försvinner även poängen som man kan anta att skolledningen har med showen. Tror mycket av showens framtid hänger på nästa års elever, kan dom få det lite mer till vad det var förrut och då syftar jag inte på stripperna, där lär inte rektorerna vika sig. Utan kanske att dela upp N och T igen eller att återinföra karaktärerna, då tror jag det kan bli ett litet uppsving igen. För blir det ännu mindre folk som är intresserade av att vara involverade eller att ens kolla på showen, då kan man lika gärna lägga ner den tyvär eller åtminstonde kalla den något annat.

Nog om det, när det var klart så drog jag och några gamla Naturare ( & tekniker) till stinsvillan. Lite senare dök även många av årets deltagare upp. Det blev faktist en av dom roligaste kvällarna på ett bra tag, aldrig har det varit så bra drag på villan. Slog Sverigeskivan m.m. med hästlängder.


Bilder dyker upp lite senare. =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0