Coming up

En del att göra nu dom närmsta dagarna, det kommer bli full fart från och med imorrgon bitti. 

Torsdag: När jag har vaknat och fixat mig så ska jag förbi Outlet och Kista centrum sen tunnelbana till stan för shopping sen ut till Täby en snabbis, därefter möta upp Lantz i Kärrdal. Sen in till stan igen för att träffa Wennström och fika och snacka, får se vad klockan blivit efter det.

Fredag:
 Skaffa gymkort, träna någon gång under dagen (helst rätt tidigt).. åka till rudis och kolla om Kerstin fixat mitt arbetsintyg. Kanske åka förbi tvillingarna. Käka någonstans och åka hem och byta om, eventuellt iväg till nån först och sen utgång på kvällen.

Lördag: Gymma om jag inte är totalt död efter gårdagen. Blir nog en sväng till förbi stan och senare så ska jag träffa Amina och kolla på film =)  och åka till Alex. Spelning/fest på kvällen/natten vid Odenplan, kanske hänger på Thompa och Chribbe fast lite senare men det är tveksamt.

Söndag: Kolla möbler, åka till gymmet, dra till Råsunda och se AIK -GAIS om jag hinner och eventuellt träffa Patricia.

                                                

26 September

 


                                                                  Pink Floyd - Comfortably Numb (live)

Night

Sitter och funderar på varför jag skriver den här bloggen egentligen, jag anstränger mig inte särskillt mycket för att få fler läsare, för tillfället så kanske är det mest för att skriva av mig för mig själv. Jag har inte skrivit särskillt ofta även om det går upp och ner i perioder, särskillt när jag har mycket annat att göra så orkar jag inte lägga ner så mycket energi på det här. Trots det så fortsätter jag och samtidigt tycker det är kul och att det är roligt att folk läser så vill jag inte att alla ska läsa eller snarare så är det några få personer jag vill inte ska läsa den. Inte för att det står någonting hemligt på det sättet, tvärtom känns det som jag har svårt att vara för personlig just på grund av dom tankarna, tänk om...
   Det känns inte alltför troligt att det skulle hända, åtminstonde inte just nu men sker det så kanske det leder till något jag försöker att undvika men som ändå känns som att jag inte kommer klara undvika i all evighet. Då kommer frågan; Varför lägga ner energi på det om det i långa loppet kanske inte spelar någon roll? - En massa bakomligande orsaker. Blir det bättre av att jag skriver om det här och lindar in det på ett sånt sätt så att ingen kommer förstå ändå? -Nej, antagligen inte.
   Det här dilemat får mig bara inse att det reflekterar hur paradoxal jag kan vara och framförallt var när jag var yngre. Väldigt öppen men samtidigt väldigt instängd. Stark mentalt men samtidigt ofta osäker.
   Nu är dags att sluta präglas av det förflutna och jag är på rätt väg. The future is mine.Nytt gym

På torsdag ska jag äntligen köpa ett nytt gymkort,  kommer antagligen att byta gym nu ett tag framöver. Har gymmat i Sollentuna simhall i 3 ½ år nu men det känns lite som ett nybörjargym, det finns t.ex. inte så mycket fria vikter och bara en bänkpress och inget ställe där man kan köra knöböj fritt heller. Nu när hela området runtomkring är som en stor arbetsplats tack vare ombygnaden så det känns inte så kul heller men det kanske blir bättre när det är klart. Förrutom det så är det rätt många som mer eller mindre har slutat gymma där..

Mackan är i lumpen
Alex har bytt til ringen
Eric har bytt till VAK
Anton har bytt till VAK
Martin pluggar i Lund
Tim pluggar i Umeå
osv....

Kanske köper ett månadskort där ändå bara för att kompletera men det står mellan Väsby Atletklubb, Ringen och SATS men efter att ha sett öppetiderna i Väsby så går det bort direkt, med bara några timmar  öppet per dag så måste man typ anpassa allting efter när man ska åka dit som dessutom tar ett tag. SATS vorre nice men jag känner knappt nån som tränar där plus att det inte blir kortare resväg heller. Då återstår bara ringen där Alex, Kourosh och några till tränar så jag får väl testa det och se om man kan övertala Eric att skaffa ett kort där med.

Mål till 1 Juni 2008!

Knäböj: 180 kg
Marklyft: 200 kg
Bänkpress:
140 kg


Störd sexleksakHahaha seriöst, wtf är det här liksom.. "SiFeet Pussy Foot" - ett par avhugna fötter i plast som levereras i en snara med en vagina under den ena fotsulan. Vem sjutton köper en sån grej haha.. ser ju ut som ett skärsår under foten, och det ska man alltså sätta på? Men det finns väl kanske psychon som tänder på det med, eftersom det existerar en sån här produkt så måste det ju uppenbarligen finnas en marknad för det. Rätt udda!

image38


Helg

GÄÄÄSP... Andra natten på raken jag kommer hem efter 04. Living in the nighttime så att säga.. igår blev det efter flera bud hit och dit en kväll ute med Karin, Gabriella och Anton och det var trevligt fast både Karin och Gabbe drog rätt tidigt och  jag började känna mig lite halvseg framåt småtimmarna. En akropatisk dubbelvurpa och någon tjej som ville att jag skulle försvara henne mot en fradgatuggande turk var det mest spännande som hände mot slutet. Kvällen inledes på ett läskigt rutinmässigt sätt kom jag och Anton fram till.. dags för ändring!

Lördagens citat: Gabbe - Det här är Alex, han är som en tjejkompis!

Fredagskvällen var lite mer pressad, först in till stan för att möta upp Alex. Sen till middag bjöds det på hängmörat oxkött, bakad potatis, årgångsvin, moussébakelse och ett glas whisky inne i city... lite vuxenpoäng där. ^^ 
Sen bar det av mot Norrviken för filmkväll hos Vera. In på ICA för att kirra lite chips och cola, sen kom Eric och mötte upp med bilen. Hos Vera var även Erika, Angelica och tre andra killar som jag tror hette Max, Rasmus och Aron. Först så kollade vi på "Number 23" som väl var helt okej men i slutet tappade jag lite fokus när jag själv började räkna ut saker som gällde mig och som blev 23.

Född: 10/10 1988
10 + 10 = 20
19 + 88 = 107, 10 - 7 = 3
20 + 3 = 23

Namnsdag:  Har bara 1 namnsdag om året och den är den 12/12
12+12-1 = 23

Adress:

Portnummer:  8
Våningsnummer:
6

8-6 = 2

Adderar man varanan och subtraherar varanan siffra i mitt postnummer så blir det 3

2 och 3 alltså, eller om man bara adderar alla siffror i mitt postnummer rakt av så blir det exakt 23


Min buss jag brukar ta varje dag:  567
5 x 6 -7 = 23

Ganska långsökt men kanske funkar för att få någon lite paranoid, men den märkligaste jag kom på var nog det att mitt förnamn är Grekiskt och om man tog alla bokstäver och kollade var dom hade för värde i det joniska talbetckningssystemet (det system som skapades för ca 2500 år sen för att räkna, som baserades på det grekiska alfabetet) och plusade på alla värden och sen delade det med 9 som är antalet bokstäver i mitt förnamn så blev det 23.

Efter lite deterministiska konspirationsteorier så blev det sällskapsspel istället... kommer inte ihåg vad spelet hette men det var nån typ av kunskapsspel om Europa ialla fall. Hursomhelst vann jag och Erika stort! Muhaha.
Sen stack vi ner på undervåningen och körde rundpingis ett tag, very nice.
Runt 02 tiden så körde mig Eric till Norrviken Norra och så satt vi där och snackade lite tills min nattbuss kom. Frame i stan efter halv tre någon gång så tog jag en liten joggingtur till Malmskillnadsgatan. (nej, inget sånt..)
för där hade Ferry, Calle, George mf.l varit på softbar under kvällen och jag tog en liten kvällsvandring med dom genom staden tills vi hamnade vid normalmstorg utanför max. Sen bar det mot nattbussarna igen och jag åkte hemåt medan natten blev morgon.


Nytt inlägg

Inte mycket folk online på msn kl. 04.59

Tisdag

Känner mig väldigt rastlös men samtidigt trött. Tröttheten beror nog på att jag har sovit för lite i flera veckor i streck nu, rastlösheten jag känner är antagligen p.ga att jag inte jobbar längre. För det här är egentligen den första gången under så lång tid som jag kan minnas där jag inte har några fasta rutiner eller nånting att gå till på dagarna. Nu är jobbet på skolan slut, innan dess var det rudbeck i tre år, innan det grundskolan och innan det förskolan. Iförsig har man alltid haft lov och sånt men det har alltid funnits något att gå tillbaka till. Nu är den tryggheten över och egentligen kan man se det här som ett "lov" i mängden, skillnaden är att jag inte har någon aning om vart jag hamnar sen, inte just nu i alla fall. Så nu när läget är som det är så kan man ju lika gärna se till att se möjligheterna, för även om förutsättningarna kanske inte alltid är dom bästa så är det bra att lägga upp mål för vad man vill uppnå. Kanske är det bäst att testa olika vägar för att se vad som funkar bäst, särskillt om man inte är säker på det själv från början. Varför begränsa sig liksom?
Känner att det här inläget blev rätt luddigt... men jag känner mig ganska luddig för stunden, fast det klarnar väl.
It's the way of the future...


En snabb resumé av helgen
Fredagkvällen tillbringades med Mackan, Anton, Simon, Mark, Johan, Jakob, Ante, Jenny m.fl
Lördagskvällen tillbringades med Mackan, Anton, Eric, Seppe & co samt Vera och en massa tjejkompisar till henne.

Ser lite fram emot morgondagen och ännu mer mot nästa onsdag... min nya favoritdag.

RSS 2.0