Byråkratiska funderingar i natten

Känner mig lite som Ståhle som mailar skolan mitt i natten istället för att sova, men får skylla mitt betende på dom latenta inverkningar jag utsattes för tidigare i höstas. Hoppas jag får ett svar snart. Hoppas jag får svar från flera ställen snart. Om inte känns det lite som det börjar bli en moment 22 situation. Jag kan inte få jobb om jag inte har ett intyg. Jag kan inte få ett intyg för att dom har för mycket annat jobb. För att få jobb utan intyg krävs att jag jobbar med det jag tidigare jobbat med. Om jag får... För även om jag får för han som bestämer över det hela så krävs det att hon som skriver intyget bestämer min lön, då spelar det ingen roll att jag får för den som jag egentligen kommer arbeta under heller eftersom ytterligare en person bestämer över lönerna och då har han som bestämer allt ingen praktisk makt att bestäma det hela i alla fall.  

Lite som filmen, scenen i fråga handlar om att det enda sättet att bli frikallad från militärtjänst är att vara galen. För att slippa militärtjänstgöringen är man tvungen att ansöka om detta. Ansökan antas emellertid bero på att man är livrädd och eftersom detta är en sund reaktion är man följaktligen inte galen. Det hela blir ett cirkelresonemang, som innebär att det är omöjligt att bli frikallad. Men så illa ska det inte bli. Hoppas jag.

Nu ska vi vara positiva, i morgon kommer jag få höra tonen av " You've got mail".



Kommentarer
Postat av: patsy

:I

2007-10-16 @ 01:09:00
URL: http://patsyboo.blogg.se
Postat av: Nixa

Låter som en väldigt ond cirkel.

2007-10-16 @ 01:12:31
URL: http://nixa.blogg.se
Postat av: Nixa

Hur ramlade du in? :)

2007-10-16 @ 02:11:09
URL: http://nixa.blogg.se
Postat av: Sussi

Ne fan vad nice en kille! :P

Ja men det är bra... Då ahr jag lite grabb tankar att läsa när man försöker fördriva tiden på bästa möjliga sätt på jobbet! :) Tack för att du gjorde mig uppmärksam!

2007-10-16 @ 15:15:22
URL: http://sussisfoto.se
Postat av: Carro

Oh, jag hoppas det!

dock verkar det mer jobbigt efteråt, att söka jobb. hoppas det går bra :)

2007-10-16 @ 16:04:05
URL: http://socaci.blogg.se
Postat av: My

Hejsan! såg att du kommenterat i min blogg, så jag tänkte ta mig friheten o fråga hur man gör när man lägger ut musik o sånt från ex. youtube som jag ser att du gjort. Jag är lite utav en data idiot! tack på förhand!

2007-10-16 @ 18:21:55
URL: http://bonneflickan.blogg.se
Postat av: Alex

My: No problems, om du är inne på youtube så ser du att till höger om videorutan så finns det två fält. Ett där det står "URL" och ett där det står "Embed".
Högerklicka och kopiera texten i embedrutan, sen när du ska skriva ett inlägg så trycker du på knappen där det står HTML och klistrar in texten och sen trycker på uppdatera. Sen så är det klart, hoppas det går bra! :)

2007-10-16 @ 19:46:34
URL: http://aleqz.blogg.se
Postat av: My

Ja nu funka det! Tack så mycket för hjälpen!

2007-10-19 @ 16:47:59
URL: http://bonneflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0