Filmtips

Känner mig rätt ofukserad just nu men för er som kollar på  TV så kan jag tipsa om filmen K-Pax som går på fyran. Lite sent nu kanske eftersom halva filmen har gått men har ni inte sett den och gillar lite annorlunda filmer så är lär ni nog tycka den nog sevärd.

Filminfo:

En man hamnar i häkte efter ett rån på Grand Central Station. Polisen för honom till ett allmänsjukhus där psykiatern Mark Powell arbetar. Mark har med framgång behandlat åtskilliga inbillningssjuka människor under sin karriär, hans nya patient är dock något av en gåta. Prot, som mannen kallar sig påstår sig vara från en annan planet, 1000 ljusår härifrån. Prots medpatienter lockas av hans berättelser och finner nytt mod, många vill resa med honom. Dr Powell är inte lika förtjust, han känner ett mörkt hot hängande över Prot, och han bestämmer sig för att använda alla tillgängliga medel för att ta reda på sanningen om denne man, innan det är för sent. När han så misslyckas, börjar han tvivla på allt som han under sitt yrkesliv tagit för självklara sanningar. Och hur lite tid man faktiskt har att upptäcka vem man är.

Från: http://www.filmtipset.se/





Kommentarer
Postat av: Lia

låter bra

2007-11-11 @ 00:32:59
URL: http://hellolia.blogg.se
Postat av: Otto

En av de bättre filmerna som gjorts! Bör också påpeka att bloggen ser underlig ut i Firefox, .side är för bred, vilket gör att man får en horisontell list.

2007-11-11 @ 00:46:37
URL: http://ottoman.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: tack så mkt, hoppas du okcså hade en nice kväll!

2007-11-11 @ 01:08:21
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0